Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
73.000 Ft/hó

Tisza L körút

Szeged  45 m2, 1 szoba + 1 félszoba

részletek

Lakj Szeged belvárosában, a centrumban gazdaságos GÁZFOGYASZTÁSSAL!!!
Ha Szeged belvárosában keresel magadnak ízlésesen berendezett,1.5 szobás, teljes körűen bútorozott téglalakást a Tisza parthoz közel akkor megtaláltad az igényeidnek megfelelőt. A 45 nm- es, 2.emeleti lakás mediterrán-fiatalos színekkel festett,igényesen felújított: új nyílászárók, új szőnyegek, új GÁztakarÉkos olasz konvektorok amelyekkel 30-40%-kal kevesebb gázt lehet fogyasztani!!! Ebben az albérletben OsztrÁk nappali szekrénysor, lkeÁban vásárolt tárgyak:álló lámpa,tükör és fenyő bútorok találhatók. Technikai berendezés: színes tv, mosógép,kávé+ tea főző+vízforraló+kenyér pirító, mikrohullámú sütő,hűtőszekrény és porszívó. Internet is be van kötve.A város zajától mentes, mert az ablakai a belső udvarra néznek. A függő folyosón nyitott terasz kialakítható! Boltok, bevásárló központok, szórakozó helyek stb... a közelben. Nagyon jó a közlekedés:1-3-4-es villamos,8-9-es troli és az Anna kút előtt megálló buszok 3-4 percre vannak. A Széchenyi tér a Stefánia sétány (bicikli úttal egybe kötve) is a "szomszédban" találhatók. Aki szereti a világos otthont az egy barátságos és nagyon szerethető lakásra talál benne! Csak füstöt Nem kedvelők számára kiadó!!! A képeket az ingatlan .com oldalon tekinthetik meg. A bérlés 1, maximum 2 igényes fő részére pl: egyedül álló egyetemistáknak,vagy dolgozó felnőttnek HOSSZÚ TÁVRA vehető igénybe!! Érdeklődni telefonon lehet: . Ingatlan közvetítők NE zavarjanak!!!

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások