Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
120.000 Ft/hó

Retek utca

Szeged  67 m2, 2 szoba + 1 félszoba
Magyar Dóra, +36/30-215 Mutasd

részletek

Kiadó Szegeden 2019.03.01.-től a Retek utcában egy 67 m2-es 3 szobás 10. emeleti lakás (az épületben van lift). A lakás teljes körűen gépesített - hűtő, sütő, tűzhely, mosógép, mosogatógép -, ezen felül 2014-ben teljes körű felújításon esett át. A felújítással a nyílászárók is le lettek cserélve.

3 külön nyíló szoba található, a legkisebb szobához erkély is tartozik, illetve a wc és a fürdőszoba is külön helyiségben helyezkedik el. A lakás közvetlen közelében van a 3-as és 4-es villamos, illetve a 20 / 21-es busz, így a városközpont kb. 10 perc utazást igényel. A lakással szemben található kisbolt és supermarket is.
Egyetemisták, kis családosok számára is kiváló lehetőség.

A lakásba 2019.03.01. napjától lehet beköltözni (1 havi kaució és az adott havi lakbér fizetése esetén), személyes megtekintésre előre egyeztetett időpontban van lehetőség.
Amennyiben felkeltette érdeklődést, hívjon a megadott számon 8:00 - 20:00 között, akár hétvégén is.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások