Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
18.000 Ft/hó

Petőfi Sándor sugárút

Szeged  25 m2, 1 szoba
Szalai Zsolt, +36/20-976 Mutasd

részletek

Szeged Petőfi Sándor sgt. 53.sz alatti Elektromos kapun, autómata lépcsőházi és udvari világításon keresztül megközelíthető, társasházi Zárt udavari önnálló (18 m2 + 7,2 m2 galéria) összesen 25,2m2-es Új építésű garázs, raktár, számlaképesen kiadó.
Ár.: 18 eFt/ hó + rezsi + 3 hó kaució + szja

Zárt, védett, önnálló nagy udvari tégla garázs, raktárnak is tökéletesen alkalmas, pakolás esetén, és ideéig, a zárt nagy udvaron belül az udvarban a garázs előtt, akár még a gépjárműve, kisbusza is, vígan elfér, a közös udvarban, ezen felül, vízvételi lehetőség is van, ezért a kézmosás stb… is biztosított. (Itt biztosan nem tűnnek el értékei, mivel a zárt elektromos kapun keresztül, az egész társasházban, és udvarban is, alkonykapcsolóval, és mozgásérzékelős világítással ellátott társasházba, az idegenek sem tudnak, az utcáról stb… bejutni.) A garázs (3 m széles 5 m magas 6 m hosszú) szekcionált kapuja 2,74m X 2,13m) , villannyal, almérő villany órával ellátott. Ferde tetős, eleje 3,2 m a hátsó vége igen ritka 5 m belmagasságú, ily módon, egy a fotókon is, jól látható, második szint kapott helyet, került megépítésre, erős fa gerendákból terhertartó, teherbíró, ezálltal remekül is pakolható, (3m X 2,4m) azaz 7,2 m2 galéria. Ha egy igényes nagyméretű, remekül pakolható, garázsra van szükséged, a Petőfi Sándor sgt..-on és meg is vagy hajlandó azt fizetni, itt az alkalom, ne habozz, ez egy igazi építészeti remekmű, nem fogsz benne csalódni.Környék egyéb: Szegedi Tikk egyetem, környékén.
Közlekedés egyéb: 4-es villamos, 21, 77, busz

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások