Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
70.000 Ft/hó

Szolohegy utca

Súr  85 m2, 2 szoba

részletek

Magyarország legszebb fekvésű telepűlésén,Súron eladó  felújított parasztház közel( 5,5ha legelővel+ 8 millió) gazdasági épülettel.

A lakóház tavaly felújitáson esett át,melyben a falak,a ház fűtése és villanyellátása lett fejlesztve,felújítva.

A ház lakórésze 85nmes,falazata vegyes,így kiválóan tartja nyáron a hideget télen pedig a meleget,melyet a legmodernebb faelgázosító kazán biztosít 2000l-es puffertartállyal. -15fokban is elég naponta egyszer befűteni, a szobákban termosztát van,így be lehet állitani a kívánt hőfokot is.

A házban jelenleg egy nappali,kisebb fürdőszoba,hálószoba és gardrób szoba valamint egy kis konyha kapott helyett. A lakórész közvetlenül kapcsolódik a kazánházhoz és az istállóhoz is. A ház folytatásában van egy egy kocsis garázs és egy pajta,ahol jelenleg a következő szezonra szárad a tűzifa.

A tanya vízellátását 2 bővizű ásott kút biztosítja.

A közvetlen házhoz kapcsolódo kert területe 2950négyzetméter.  Itt kialakitásra került egy lekerített kis melléképület,mely alkalmas akár baromfi tartásra vagy akár kerti szerszámok tárolására is.  E mögött található egy kis legelő fedett beállóval és egy kisebb gyümölcsös is. A nagyobb legelőket ezen keresztül is elérhetjük,de külön is megközelíthetőek.

A lakóház közvetlen szomszédságában jelenleg gazdasági épületként használt épület található.

A 3,5 heltáros dús legelő kiválóan alkalmas ló vagy szarvasmarha tartására. A legelő aljában,közel a lakóházhoz egy nagy delelő,melyben 50 marha is elfér, óvja az állatokat az időjárási viszonyoktól.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások