Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
120.000 Ft/hó

Lackner Kristóf utca

Sopron  55 m2, 2 szoba
Tolnerné Lőrinc Zsuzsanna, +36/30-654 Mutasd

részletek

Sopronban a Lackner Kristóf utcában 55m2-es 3. emeleti lakás csendes, nem dohányzó megbízható bérlőnek hosszú távra kiadó! A lakás frissen felújított, teljes egészében bútorozott, továbbá udvarra néző panorámás erkély és egy alagsori tároló is tartozik hozzá! A lakás egyedi mérőórákkal, gázfűtéssel (MIKA 6 minikazán és konvektor), villanybojlerrel felszerelt. A lakás ideális pároknak, valamint Ausztriában dolgozóknak. Kisállat tartása nem megengedett! A bérleti díj 380 EUR /120 000Ft+rezsi de az ár bizonyos keretek között alkuképes, 2 havi kaució szükséges.
A lakás közelében számos bolt (Interspar), kávézók, valamint éttermek találhatók. A belváros is mindössze 10 perc sétára van, annak minden szolgáltatásával együtt. Közlekedési szempontból távolsági és helyi buszmegállók találhatók az utcában, valamint Ausztria felé a határátkelő is könnyen elérhető.
Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, úgy kérem, hogy hívjon mindennap délután 17 órától.
Ingatlanosok kérem ne jelentkezzenek!

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások