N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
140.000 Ft/hó

Juharfa út

Sopron  68 m2, 3 szoba
Szántó Gergely, +36/30-326 Mutasd

részletek

3 külön nyíló szobás lakás kiadó tulajdonostól Sopron Juharfa úton.

Eredetileg saját célra lett teljes körűen felújítva: fűtéskorszerűsített (hőszigetelt; ablakcsere + redőny + szúnyogháló; egyedi hőmennyiségmérő), új burkolatok (kerámia, panelparketta), friss festés, stukkó, acél biztonsági bejárati ajtó, CPL belső ajtók, villany átvezetékelve (terhelhető), új kapcsolók, konnektorok (bevésve), erkély járólapozva, stb.

A lakásban külön fürdő és WC található. A konyha és az egyik szoba ÉK-i, a másik 2 szoba DNY-i tájolású, a nagy ablakoknak köszönhetően minden helyiség világos. A teljes konyhabútoron kívül a lakásban 2 komód található. A lakás 5. emeleti (lift van), a környező házak felett kiválóan ellátni.

A belváros gyalog 10 perc, de a ház mellett is található bevásárlási lehetőség. A közeli buszpályaudvarról az egész város könnyen elérhető. Hatalmas előny a rengeteg zöldfelület és az ingyenes parkolás mellett a csendes környezet is.

Azonnal költözhető. Min. bérleti idő: 1 év. Kaució 2 hónap. Teljes rezsi hődíjjal + közös költség kb. 30-40eFt/hó.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások