Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
90.000 Ft/hó

Vargha Damján utca

Pécs  51 m2, 2 szoba
Török Péter, +36/30-870 Mutasd

részletek

Frissen felújított 51nm-es berendezett, erkélyes, kétszobás lakás keresi első lakóit a Vargha Damján utcában, az 5. emeleten. Új nyílászárók, teljes festés, előszoba-konyha-fürdő-wc az alapoktól újjáépítve. A tömbben lift van. Jogi és közgazdasági kar, Tudásközpont 3 perc sétára található. Beköltözéskor 1 havi kaució és az első havi lakbér fizetendő. Internet és TV bekötve, közös költség 5.900 Ft, egyedi mérős fűtés. A képeken még a régi konnektorok és villanykapcsolók vannak, de a lakás már az újakkal felszerelve lesz átadva. Dohányzás csak az erkélyen megengedett. A rezsi a lakók életvitelétől függ, 30-40 ezer ft között alakul majd.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások