Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
100.000 Ft/hó

Váci Mihály utca

Pécs  54 m2, 2 szoba

részletek

Felújított 52 nm-es pecó, 2 szobával és egy 2 nm-es erkéllyel keresi jó fej albérlőjét.

Ahol megtalálod: Pécs, Váci Mihály utca, rögtön a Váci presszó fölött, ami azért jó mert reggel itt megtudod inni a kávédat, este pedig a sörödet, mikor hazaérsz a melóból.
Egyébként 2 percre van az ÁOK-tól, és 5 percre a BTK-tól.
Dohánytermék kulturált élvezete az erkélyen megengedett.
2 hónap kaució és az a havi bérleti díj fizetendő szerződés aláíráskor - tudom-tudom, hol élek, de hidd el marha fárasztó volt kipingálni a falakat, felhordani a bútorokat, aztán meg még ki is takarítani, mindezt azért, hogy egy pöpec kis lakásba költözhess. Ez így fair.
Szóval a bérleti díj 120.000 HUF + a világítás, a pacsálás, a fűtés, hűtés, szóval a rezsi ehhez jön még hozzá.
Képeket üzenetben tudok küldeni!
Köszi, ha kiveszed!

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások