Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
120.000 Ft/hó

Surányi Miklós út

Pécs  71 m2, 3 szoba
Az albérlet adatai
Épület típusa Tégla Lakás
Bérleti díj 120 000 HUF / hó Árfigyelés
Kaució 240 000 HUF
Rezsiköltség 15 000 HUF / hó
Közös költség 10 000 HUF / hó
Méret 71 m2
Szobák száma 3 szoba
Különnyíló szoba 2
Berendezés Berendezett, gépesített
Emelet 1
Kilátás Utcai
Lakás adatai
Város Pécs
Kerület rész Mecsekoldal
Ingatlan címe Surányi Miklós út
Fűtés Cirkó
Ház jellege Társasház
Épület szintjei 3

részletek

Pécsett a Belváros-Mecsekoldalon, a Surányi úton kiadó 3 szintes téglaépületben 2. emeleti, 3 szobás 71 nm-es lakás kiadó. A lakás 2 éve lett kívülről szigetelve. Helyiségei: előszoba, külön wc, előtér, fürdőszoba káddal, konyha, 1 nappali, 2 külön nyíló szoba és 1 erkély. A nappaliban van légkondicionáló. Ablakai alumínium redőnyökkel és szúnyoghálóval is felszereltek. Az erkélyről a gyönyörű belvárosi panoráma látható. Hatalmas tetőterasz van a ház tetején. Fűtése egyedi gáz-cirkó. TV és internet szolgáltatás igényelhető a bérlő saját nevére, a vezetékek a lakásban vannak. A bérlemény bútorozatlan (kivéve a beépített előszoba és hálószoba szekrényt, valamint a konyhabútort) és gépesítve van (mosogatógép, hűtő, mosógép, elektromos sütő, gázfőzőlap és mikró). Lakóközössége kedves, hatalmas gondozott park veszi körül.

Állat tartása és a dohányzás a lakásban nem megengedett. A háztól gyalog 2 percre orvosi felnőtt és gyermekrendelő, Coop bolt, kisbolt, posta és gyógyszertár és játszótér is található. Szeptember elsejétől, frissen festett állapotban költözhető egy havi bérleti díj és kéthavi kaució megfizetését követően!

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások