Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
110.000 Ft/hó

Surányi Miklós út

Pécs  42 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Blaszauer György, +36/20-549 Mutasd

részletek

Pécsett a Surányi úton, csendes lakóparkban 42 m2-es teljesen bútorozott másfél szobás lakás kiadó.
Fűtése egyedi gázkonvektor, használati melegvíz saját gázbojlerrel. A lakás gépesített és mindennel felszerelt. A közüzemi díjak rendkívül kedvezőek. Internet és kábeltelevízió igény szerint beköttethető.
Az ablakok csodálatos kilátást biztosítanak a városra. Az ingatlan legfelső szintjén közös használatú, zuhannyal ellátott hatalmas terasz található.
A lakóparkot körülvevő kert nyugalmas kikapcsolódást biztosít; közúti forgalomtól teljesen elzárt.
Parkolás a komplexum területén lakásonként egy gépkocsival biztosított és zárt kerékpártároló is rendelkezésre áll.
A környéken gyalogosan elérhető bolt és kávézó található. Buszmegálló a közelben. A belvárosba egy kellemes pár perces sétával juthat el.

Dohányzás és háziállat tartása nem megengedett. Legkisebb bérleti idő legalább 1 év egy személy részére.


Közlekedés egyéb: busz

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások