Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
190.000 Ft/hó

Rákóczi út utca

Pécs  116 m2, 3 szoba

részletek

Pécs központi helyén kiadó egy háromszobás igényes kialakítású lakás. A lakás a Rákóczi úton van, harmadik emeleten, de ennek és a minőségi új nyílászáróknak köszönhetően az utca zaja nem hallatszik fel. Az ablakok egy része és a terasz a Citrom utcai park felé néz, tehát eleve csendes.
A lakás nagyon jó beosztású, a bejáraton belépve egy közlekedőbe érünk, ahonnan a legtöbb helyiség nyílik, de a hálószobák között is van ajtó. A lakás helyiségei: tágas konyha-étkező, 23 m2-es nappali, kettő darab kb. 22 m2-es hálószoba, fürdőszoba, fitnesz helyiség (infra szauna, kondigép), 15m2-es terasz. Minden szobában van klíma, a konyhában mosogatógép, a fürdőben mosó-szárítógép szolgálja az ott lakók kényelmét.

studenthousing.alberlet.hu

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások