N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
120.000 Ft/hó

Petőfi utca

Pécs  54 m2, 2 szoba

részletek

Belvárosi kétszobás (54 m2), teljes körűen felújított, berendezett téglalakás az Egyetemváros határán, a Petőfi utcában hosszú távra (min. 1 év), max. 2 fő bérlő számára kiadó.

A lifttel rendelkező, felújított épület hetedik emeletén található lakás gazdaságosan fenntartható, alacsony rezsijét biztosítja a hőszigetelt téglaépület, az egyedileg szabályozható távfűtés és a redőnyös műanyag ablakok.

Központi elhelyezkedése miatt ideális lehetőség egyetemistáknak, pároknak: egyetemek a közelben, kiválóan elérhető tömegközlekedés, ingyenes parkolás, belváros (Árkád, Széchenyi tér, autóbusz állomás, vasútállomás) 1 km-en belül.

A Mecsekre és Pécs történelmi belvárosára néző panorámás lakásban két különnyíló parkettás szoba, beépített, gépesített konyhabútor és étkezős konyha, fürdőszoba, és egy tágas közlekedő található.

A lakás környéke biztonságos, parkosított és jól ellátott: közvetlen közelében kis boltok, zöldséges, gyógyszertár, konditerem, uszoda, söröző, mozi, vendéglő, cukrászda is található.

Kisállat nem hozható, tilos a dohányzás.

Beköltözéskor kéthavi kaució és az első havi lakbér fizetendő!

Ingatlanközvetítők ne keressenek!

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások