Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
110.000 Ft/hó

Petőfi Sándor utca

Pécs  78 m2, 2 szoba

részletek

Kiadó Pécs egyik legkedveltebb részén, a Petőfi Sándor utcában, II. emeleti, 78 m2-es, 2 szobás, teljesen felújított, gázfűtéses,erkélyes téglalakás.
Az igényesen felújított lakás egyedi és elragadó hangulatát a modern elemek és az olyan tradicionális részletek keveredése adja, mint például az eredeti és működőképes Zsolnay-kályha, vagy a muranoi üveg csillár. A lakásban a nagyméretű hall, nappali, hálószoba mellett a konyha, fürdőszoba és gardrób is teljesen bútorozott, gépesített és felszerelt.
Az ingatlan a városközponthoz és az Orvosi Egyetemhez is nagyon közel található.

studenthousing.alberlet.hu

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások