N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
110.000 Ft/hó

Kürt utca

Pécs  30 m2, 1 szoba

részletek

Egyetemvárosi 1 szobás felújított apartman lakás családi ház részeként kiadó.

Bérleti díj: 110 EFt/hó+ fix rezsi + 2 hó kaució.

Pécsett Egyetemvárosban POTE mellett a Kürt utcában kiadó egy fiatalosan felújított és berendezett, 1 szobás apartman lakás (kb. 30 m2), hosszabb távra min. 1 évre, max. 2 főnek. A lakás egy családi házban található 3 másik apartmannal együtt. Azonnal kivehető. Ez a Keleti tájolású lakás.

Parkettás (szoba, előszoba, konyha), járólap (fürdőszoba, WC), műanyag nyílászárók, redőny, szúnyogháló. A házban van egy közösségi mosókonyha, amit minden bérlő használhat, benne van a rezsiben. Tároló: a garázsba lehet pakolni, közös.

A házban van egy közösségi nappali, amit mindenki használhat.

Fűtés és melegvíz: házközponti kazánra kötött radiátorrendszerrel.

Parkolási lehetőség: Környékbeli utcákon, ami ingyenes (kb 100 m-re), vagy az udvarban akár 2 autóval is, egymás mögött.

Bútorok: szerkények, székek asztalok, ágyak: 1 db 2 főnek. A tulaj nem tudja elvinni a bútorokat, ha nem lenne szükség rá.

Műszaki cikkek: villanytűzhely, mikró, hűtő, edények, porszívó.

KIZÁRÓ OK: dohányzás (az udvaron lehet).

Közelben: POTE (közvetlenül a házzal szemben, és a 400 ágyas klinika,) Lidl, SPAR, kávézók, buszmegállók 5 perc gyalog. Pollack 10 perc gyalog.

Rezsi: fix rezsi van. Fűtési szezonban 23 EFt, azon kívül: 15 EFt. + takarítás: kb.1000 Ft/alkalom. A fix rezsiben benne van: víz, melegvíz, fűtés, közös költség, szemétdíj, internet, mosókonyha használata. A fűnyírást a gondnok végzi, ő az alagsori lakásban lakik. Udvart használni lehet.

FONTOS!!: 2 hetente jön egy takarító, és kitakarítja a lakást.

zpontingatlan.alberlet.hu

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások