Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
85.000 Ft/hó

Király utca

Pécs  25 m2, 1 szoba
Az albérlet adatai
Épület típusa Tégla Lakás
Bérleti díj 85 000 HUF / hó Árfigyelés
Kaució 255 000 HUF
Rezsiköltség 18 000 HUF / hó
Közös költség 12 000 HUF / hó
Méret 25 m2
Szobák száma 1 szoba
Berendezés Berendezett, IKEA, KIKA
Emelet 2
Erkélyek száma 1
Lift Igen
Kilátás Udvari
Beköltözhető 2019-08-20
Lakás adatai
Város Pécs
Kerület rész Belváros
Ingatlan címe Király utca
Ingatlan állapota Felújított
Komfort fokozat Összkomfort
Fűtés Fan-coil
Melegvíz Házközp. mérőórával
Ház jellege Classic (before 1950)
Parkolási lehetőség Kerti beálló
Épület szintjei 3

Lakás jellemzők: Biciklitároló, Ikea bútorok, Mosókonyha, Tároló, Terasz
Épület jellemzők: Felújított épület

részletek

Pécs történelmi belvárosában, a Király utcában teljeskörűen felújított apartmanok kiadók! Az apartmanok különböző méretűek: 19 m2 és 39 m2 között. Az apartmanok saját konyhával (mikrohullámú sütő, 2 állásos elektromos főzőlap) és saját fürdőszobával (zuhanytálca, törölközőszárító) felszereltek. A fűtést fan-coil fűtőrendszer biztosítja.
A bérleti díj tartalmazza a szállást, az ingyenes közös mosókonyhát (korlátlanul használható mosógép és szárítógép) és a zárható biciklitárolót is.
Ez az apartman 25 m2-es és erkélye is van.
A bérleti díj 1 főre vonatkozik. További 1 fő esetén +10.000 Ft/hó. A közös költség 2.000 Ft/hó, ami tartalmazza a lifthasználatot és a heti 1-szeri takarítást az ingatlanban. +1 fő esetén +3.000 Ft/ alkalom a takarítás. A fűtés korlátlan használata fix +5.000 Ft/hó, a légkondi fix +15.000 Ft/hó. Az áram- és a vízfogyasztás elszámolása egyedi fogyasztás alapján történik. A feltüntetett rezsi csak előkalkulált összeg, ami tartalmazza a fűtés/klíma korlátlan használatát, előkalkulált hideg- és melegvizet, áramot. A fogyasztás alapján az összeg ettől eltérhet.

Valamint belső udvari parkolóhely bérelhető + 10.000 ft .

studenthousing.alberlet.hu


Közlekedés egyéb: Buszmegálló a közelben

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások