Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
170.000 Ft/hó

József Attila utca

Pécs  69 m2, 3 szoba
Az albérlet adatai
Épület típusa Tégla Lakás
Bérleti díj 170 000 HUF / hó Árfigyelés
Kaució 340 000 HUF
Közös költség 10 000 HUF / hó
Méret 69 m2
Szobák száma 3 szoba
Különnyíló szoba 2
Berendezés Részben berendezett, gépesített
Emelet 1
Kilátás Udvari
Minimum bérlési idő Legalább egy év
Beköltözhető 2019-09-01
Amerikai konyha
Közös költségben: Épület takarítás, Szemétszállítás
Lakás adatai
Város Pécs
Kerület rész Belváros
Ingatlan címe József Attila utca
Fűtés Cirkó
Ház jellege Társasház
Épület szintjei 3

részletek

Pécsett a József A utcában, 4 lakásos társahazbán, 1 emeleti, 69 m2-es, amerikai-konyha +2 szobás gyönyörűen felújított lakás várja első bérlőit!
A bútorok, berendezési tárgyak is teljesen újak.
A lakás felszereltsége: elektromos sütő+főző, elszívó, mosogatógép, mikrohullámsütő, fagyasztós hűtő, mosógép, porszívó. A lakás kiváló elrendezésű, minden helyiség, az előszobából és a nappaliból külön-külön közelíthető meg. Az ingatlan gépészetileg és esztétikailag is teljes felújításon esett át.. Az ingatlan falai fiatalos, halvány színekre lettek festve. Szobái magas kopásállóságú új laminált parkettával, a többi helyiség minőségi kerámia lapokkal burkolt. A fürdőben új víz- és szennyvízrendszer, új szaniterek és modern burkolatok kerültek beépítésre. Konyhájában, egyedi tervezésű, gépesített konyhabútor található. A lakásban modern gáz cirkó fűtésrendszer lett kiépítve. Az összes nyílászáró új, hőszigetelt üvegezésű, bukó-nyíló műanyag nyílászáróra cserélt. Az új nyílászáróknak, a és az egyedi fűtésnek köszönhetően télen is rendkívül kedvező a fenntartása.A társasházhoz saját tágas kert is tartozik! Az ingatlan egy havi bérleti díj és 2 havi kaució megfizetését követően birtokba vehető.

ghf.alberlet.hu

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások