Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
67.000 Ft/hó

Jókai utca

Pécs  35 m2, 1 szoba
Schön Tibor, +36/20-317 Mutasd

részletek

Pécs Jókai utcában 35nm-es 1 szobás lakás hosszú távra kiadó április közepi illetve végi költözéssel.
Ár: 67 000Ft+Rezsi/hó és 134 000Ft kaució.
Rezsi kb.: 20 000Ft/hó (fűtés+víz+villany+szemétdíj+közös költség) internet és tv szolgáltatás nélkül.
Zárt parkolóhely igény esetén: 3000Ft/hó

Érdeklődni: privát üzenetben,
telefonon (csak korlátozottan vagyok elérhető)

Lakás leírása:
1 szobás 3.em-i lakás egy négy emeletes függőfolyosós társasházban.
A szoba tágas (>20m2) világos és bútorozatlan. A szoba mérete miatt megfelelő bútorzattal akár egy hálófülke is kialakítható.
A fürdőszoba kádas, és a mosógépnek hely került kialakításra. (Mosógép nem tartozik a lakáshoz)
A konyha ablakos és tágas így elegendő hely van egy étkezőasztal számára is. Tartozék az elektromos tűzhely. A hűtőgépnek hely ki van alakítva de jelenleg nem tartozéka a lakásnak.
A lakás távfűtéses egyedi fűtésmérő nélkül, a víz és a villany egyedi mérősök.
A lakáshoz tartozik a pincerészen egy tágas tárolóhelyiség is.

Parkolás személygépkocsival:
A ház saját elektromos kapuval zárt udvarában lakásonként egy autó számára van parkolási lehetőség, melynek használata igény esetén egy autó számára havi 3000Ft-ért lehetséges.

Fekvése
Pécs belvárosában a Jókai utcában a vasútállomás és a 6-os főút közötti szakaszon helyezkedik el. A szoba három ablakkal rendelkezik ezért szép világos. A szoba ablakai az utcára néznek de az utca ezen szakaszán az iskola közelsége miatt is kevés a forgalom, így a lakás nagyon csendes. Az autóbusz- és a vasútállomás 4 -4 perc, az Árkád áruház 6 perc, a Széchenyi tér pegig 10 perc séta távolságra van. Az egyetem jogi és közgazdasági kara gyalog kb 15 perc alatt érhető el, így a lakás a fekvéséből eredően ideális a tömegközlekedésmentes használatra is.

Állapota
A lakás felújításon esett át mely a következőkre terjedt ki. Műanyag redőnyös nyílászárók, modern biztonsági bejárati ajtó, új hideg- és melegburkolatok, frissen festett falak. A vízvezeték és villamos hálózat is részben megújult. A belső nyílászárók felújításra kerültek míg a konyhabútor és a villamos tűzhely újra lett cserélve.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások