Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
110.000 Ft/hó

Gyulai Pál utca

Pécs  105 m2, 4 szoba
Szőke Erika, +36/70-564 Mutasd

részletek

Pécs kertvárosban hosszútávra kiadó három szoba nappalis erkélyes téglalakás. Parkolás zártudvarban megoldható max. 2db. szgk. részére, kisállat hozható. Csendes vállalkozás diákok és összeköltözők részére is.
Az ingatlan tágas világos és nagyon jó beosztással rendelkező lakás. Földszinten előszobába lépünk be, melyből lépcsőfeljárón jutunk fel az emeletre. A belmagassága 272 cm. klímázott nagy nappali amerikai konyhával és étkezővel, a déli tájolással épített nyílászárokkal: erkélyajtónak és a nagyméretű ablakoknak köszönhetően sokáig kilehet használni a természetes világítás előnyét. A lakásban télen hőtárolós kandallók kellemes komfortérzést biztosítanak lakóik számára. Melyet kedvezményes áron kitűnő kalória értékkel gazdaságos biztonságos használattal lehet üzemeltetni. Zárt vizes blokkal rendelkezik a lakás. Vagyis előtér választja el a nappalitól a wc-t és a fürdőt amely külön bejáratú.
Az ingatlan környezete: Biztonságos családi házas környéken helyezkedik el az ingatlan és nagyon jó infrastruktúrával rendelkezik. Köszönhetően a közelben lévő buszmegállóknak 130,3,1, stb, és a gyalogosan is párperc alatt elérhető sok üzletnek és szolgáltatónak is többek közt mint a : Plaza, Piac, Posta, Otp, Spar, Lidl, Aldi, Tom Market, gyógyszertárak, orvosi rendelők állatorvosi rendelők, barkács üzlet, benzinkutak, óvodák, játszótér, kórház, húsboltok, szerelvénybolt, könyvtár,stb.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások