N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
90.000 Ft/hó

Felsőmalom utca

Pécs  51 m2, 2 szoba

részletek

Belváros és Egyetemközeli 2 szobás felújított és berendezett téglalakás kiadó.

Bérleti díj: 90 EFt/hó+ rezsi + 2 hó kaució.

Pécsett Belvárosban nagyon közel a Közgazdasági és Jogi egyetemhez a Felsőmalom utcában kiadó, egy fiatalosan felújított és berendezett, 2 szobás (51 m2) gázfűtéses téglalakás, hosszabb távra min. 1 évre, max. 4 főnek. A lakás 3 emeletes házban a 3.-on található. Azonnal kivehető.

Különbejáratos, parkettás szobák, járólap (előszoba, konyha, fürdőszoba, WC), műanyag nyílászárók,redőny, szúnyogháló, közös tároló (nem zárható). Fűtés: gázkonvektorral, melegvíz: gázbojlerrel. Parkolási lehetőség: utcán, fizetős, vagy lehetőség van akár teremgarázs bérlésre 10 EFt/hóért, de ez nem a lakás tulajdonosáé.

Bútorok: beépített konyhabútor, szerkények, székek asztalok, ágyak: 2 db 4 főnek. A tulaj nem tudja elvinni a bútorokat, ha nem lenne szükség rá.

Műszaki cikkek: gáztűzhely, mikró, hűtő, edények, mosógép, TV, porszívó.

KIZÁRÓ OK: gyerek, dohányzás, háziállat.

Közelben: Király utcai üzletsor, (5 perc gyalog), Tudásközpont, Zsolnay-negyed, Közgazdasági és Jogi egyetem, Széchenyi tér, Alagút (pár perc gyalog).

Rezsi: Télen kb. 30 EFt szokott lenni összesen, de ez a fogyasztástól függ. Gáz (fűtés + melegvíz + főzés): fogyasztás szerint, Közös költség: 8,8 EFt/hó (üzemeltetés, takarítás, szemét 1 főre), villany, víz fogyasztás szerint.

zpontingatlan.alberlet.hu

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások