Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
80.000 Ft/hó

Építők utca

Pécs  54 m2, 2 szoba
Az albérlet adatai
Épület típusa Panel Lakás
Bérleti díj 80 000 HUF / hó Árfigyelés
Kaució 160 000 HUF
Rezsiköltség 15 000 HUF / hó
Közös költség 7 000 HUF / hó
Méret 54 m2
Szobák száma 2 szoba
Különnyíló szoba 2
Berendezés Üres, gépesített
Emelet 3
Kilátás Utcai
Lakás adatai
Város Pécs
Kerület rész Egyetemi városrész
Ingatlan címe Építők utca
Fűtés Távfűtés mérőórával
Ház jellege Társasház
Épület szintjei 4

részletek

Pécs egyik közkedvelt részén, Uránvárosban kiadásra kínálok egy 54nm-es, 2 szobás, 3. emeleti lakást. Az ingatlan bútorozatlanul, hosszú távra kiadó. Egyedi méréses távfűtéssel rendelkezik, fürdőszobája felújított. A külső nyílászárók illetve a vezetékek a konyhában, előszobában és fürdőszobában a felújítás során cserélve lettek. Az ingatlan 2 szobája laminált parkettával burkolt, egybe nyíló, de külön-külön is megközelíthető. Az albérlet észak-déli tájolású, nagyobbik szobájához egy erkély is tartozik. A lakásban beköltözés előtt festés fog történni. Amennyiben a a Bérlő igényli, megválaszthatja a falak színét. A festés költségét a tulajdonos állja.
Közelében található a Mecsekáruház, a Veress Endre rendelő intézet illetve drogériák, patikák, kisboltok, kávézók és buszmegállók. Az ingatlan ideális választás lehet párok, családok számára egyaránt. A lakásban kisállat tartása és a dohányzás nem megengedett. A bérlemény 1 havi bérleti díj és 2 havi kaució megfizetését követően költözhető. Amennyiben felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal!

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások