Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
295.000 Ft/hó

Anna utca

Pécs  175 m2, 5 szoba
Dr. Kemkers Robert, +36/20-375 Mutasd

részletek

Kiadó Pécs Belvárosában, a sétáló utcától 2 percre, egy modern, luxus 5 szobás, 2 fürdőszobás ingatlan, saját parkolóval és panorámás terasszal! A háromszintes ház igényesen berendezett, minden kényelemmel és teljesen új bútorokkal ellátva. A ház akár különböző tevékenységekre is alkalmas, mint pl. fitneszterem, jógastúdió, saját rendelő vagy iroda. A képek frissek és valósak, de szívesen megmutatjuk az ingatlant, előzetes megbeszélés alapján: , vagy: +.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások