Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
100.000 Ft/hó

Alkotmány utca

Pécs  42 m2, 2 szoba

részletek

Pécsett, az Orvosi Egyetemtől 5 perc sétára, az Alkotmány utcában kiadó egy 42 m2-es, 1,5 szobás erkélyes tégla lakás. A jó elrendezésű, hálófülkés, bútorozott, gépesített, lakás a második emeleten található. Szabad helyek függvényében teremgarázs bérelhető a házban. Ideális választás 1 fő vagy egy pár részére! Dohányzás az erkélyen megengedett, háziállat tartása megegyezés tárgyát képezi.
Rezsi költségek:
A közös költség 14.000 HUF, mely tartalmazza a fűtést, a melegvíz felfűtését és a szemétszállítást. A ház mélygarázsában van egy "központi kazán", így minden év májusában egyedi elszámolás alapján kerül kiszámításra a fűtés és a melegvíz felfűtése. Így mindenki annyit fizet, amennyit fűt, illetve amennyi melegvizet felfűt. Ezen kívül fizetendő a villany, a hidegvíz, illetve az internet.

studenthousing.alberlet.hu

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások