Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
170.000 Ft/hó

Alkotmány utca

Pécs  140 m2, 5 szoba
Az albérlet adatai
Épület típusa Tégla Lakás
Bérleti díj 170 000 HUF / hó Árfigyelés
Kaució 340 000 HUF
Rezsiköltség 60 000 HUF / hó
Közös költség Bérleti díj tartalmazza
Méret 140 m2
Szobák száma 5 szoba
Különnyíló szoba 4
Berendezés Berendezett, gépesített
Emelet 1
Lift Nem
Kilátás Panorámás
Lakás adatai
Város Pécs
Kerület rész Belváros
Ingatlan címe Alkotmány utca
Fűtés Cirkó
Ház jellege Társasház
Épület szintjei 2

részletek

Kiadó az Alkotmány utcában egy I. emeleti, 5 szobás (konyha-étkező+nappali+3 hálószoba), belső kétszintes tégla lakás. Az alsó szinten található a nappali, az étkező szoba, konyha és egy külön WC. A felső szinten a 3 hálószoba, egy kis közösségi tér és egy fürdőszoba káddal és zuhanykabinnal kialakítva. Az ingatlan teljesen felszerelt és bútorozott, található benne mosogatógép, légkondicionáló, mosógép stb.
A belváros 5 perc az Orvosi kar 10 perc gyalog. Közelben találhatók buszmegállók, boltok, éttermek stb. Dohányzás és háziállat tartása nem megengedett.

studenthousing.alberlet.hu

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások