Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
140.000 Ft/hó

Alajos utca

Pécs  60 m2, 3 szoba
Az albérlet adatai
Épület típusa Tégla Lakás
Bérleti díj 140 000 HUF / hó Árfigyelés
Kaució 280 000 HUF
Rezsiköltség 30 000 HUF / hó
Közös költség 10 000 HUF / hó
Méret 60 m2
Szobák száma 3 szoba
Különnyíló szoba 2
Berendezés Berendezett, gépesített
Emelet 2
Kilátás Udvari
Lakás adatai
Város Pécs
Kerület rész Egyetemi városrész
Ingatlan címe Alajos utca
Fűtés Cirkó
Ház jellege Társasház
Épület szintjei 2

részletek

Pécsett Egyetemváros és Belváros között, max. két diák részére kiadó egy gyönyörű, duplakomfortos, teljesen felszerelt és gépesített, új építésű 2. emeleti lakás. Az ingatlan belső kétszintes, az alsó szinten található a tágas amerikai konyha+nappali, egy fürdő és egy hálószoba, a felső szinten még egy háló és hozzá tartozó fürdőszoba került elhelyezésre. Mindkét hálószoba légkondicionált, a konyhában mosogatógép is található. Nagyon jó elhelyezkedése miatt diákoknak tökéletes választás.
Dohányzás és háziállat tartása nem megengedett.

Az ingatlanban állatot nem lehet tartani. Igény esetén a lakáshoz egy darab udvari térfelszíni, nem fedett gk. beálló is bérelhető 10eFt/hó összegért. Eredményes kiadás esetén a bérlőnek kötelező aláírni a közjegyzői okiratba foglalt ún. kiköltözési nyilatkozatot, amelynek a költségét a tulajdonos fizeti.

studenthousing.alberlet.hu

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások