N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
95.000 Ft/hó

Ajtósi D utca

Pécs  35 m2, 1 szoba + 1 félszoba

részletek

Kiadó teljes körűen felújított, igényes és napfényes lakás Pécs Uránvárosi részén!
Ez a valóban fiatalos és modern lakás az Ajtósi Dürer utcában található, mely kiváló helyen fekszik egyetemisták, fiatalok és kis családok számára egyaránt!
Megtalálhatóak a közelben, boltok-üzletek, oktatási intézmények, szórakozóhelyek, sportlétesítmények és a kiváló busz közlekedés, egyetemváros, kertváros és a belváros irányába is!
A lakás 35 nm, mégis tágas és világos, rezsije pedig nagyon kedvező a szigetelt épület, műanyag nyílászárók és mérőórával felszerelt távfűtési rendszernek köszönhetően.
Az ingatlanban található egy tágas nappali, hálószoba, szagelszívós törülköző radiátoros fürdőszoba és illemhelyiség, új gépekkel felszerelt hangulatos konyha, közlekedő, valamint a lépcsőházban tartozik hozzá egy közös tároló.
A lépcsőház igényes, a szomszédok jól szituáltak.
A lakás közös költsége mindössze 5000 Ft mely tartalmazza a szemétszállítás díját is. Parkolni az utcán ingyenesen lehetséges!

Az ingatlan azonnal költözhető egy havi bérleti díj: 95.000 Ft valamint 2 havai kaució megfizetését követően!
A lakásban házi állatot tartani és dohányozni tilos! Azonban szeretettel várjuk a gyermekkel rendelkezőeket is befogadói nyilatkozat ellenében!

ingatlankinalat.alberlet.hu

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások