Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
80.000 Ft/hó

Ady Endre2000 utca

Pécs  53 m2, 2 szoba
Nikolics Katalin, +36/30-280 Mutasd

részletek

A társasház 2003-ban épült. A lakás a társasház második emeletén helyezkedik el, jelenleg teljesen felszerelt, bebútorozott, de igény esetén üresen is kiadó. A ház az Ady Endre utca elején helyezkedik el, 2 percre Spar, posta, bank, piac található, a lakás 5 percre van a PTE jogi és közgazdaságtudományi karától, 10 percre a Széchenyi tértől. A házzal szemben parkolási lehetőség.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások