Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
80.000 Ft/hó

Táncsics utca

Paks  51 m2, 2 szoba
Treszl Gábor, +36/20-429 Mutasd

részletek

Pakson a Táncsics utcában másfél szobás, erkélyes, bútorozott lakás kiadó. A háztömb 2017-ben szigetelést kapott, a nyílászárók ki vannak cserélve. A közelben bolt, buszmegálló, orvosi rendelő, óvoda, iskola, uszoda is megtalálható. Bérleti díj: 80000 Ft, a bérléséhez egy havi kaució megfizetése szükséges, kiköltözéskor az eredeti állapot visszaállítandó! Dohányzás nem megengedett.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások