Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
60.000 Ft/hó

Akác utca

Öttevény  25 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Lang Zsuzsanna, +36/30-689 Mutasd

részletek

Győrtől 10 km távolságra Öttevény község központjához közel, mégis nyugodt, zöldövezeti környezetben kialakított új lakóparkban, 2019.01.01. napjától kiadó egy 550 nm kizárólagos használatú, ízlésesen parkosított telken lévő,2 lakásos tégla ikerház 25 nm-es lakása. A fűtést kombi cirkó gázkazán biztosítja. A külön bejárattal rendelkező 25 nm-es kis lakásban megtalálható előszoba,hálófülke,amerikai konyhás nappali és egy zuhanyzós fürdőszoba wc-vel egy 10 nm-es terasz, mely kellemes és kényelmes étkező és/vagy pihenőhelyeként szolgálhat illetve lehetőséget nyújt a baráti társasággal történő összejövetelek lebonyolítására. A lakás bútorozott, gépesített. . A teljes ház 38-as Porotherm téglából épült, E gerendás födémmel, korszerű külső szigetelést kapott, a tető alföldi cseréppel fedett. A ház ablakai és ajtajai redőnnyel és rovarhálóval kerültek felszerelésre.
Az udvarnak 2 kovácsoltvas kapuval ellátott bejárata van. A kerti és egyéb szerszámok tárolására 4 nm-es faház, áll rendelkezésre. Ezenkívül az udvarban 4-5 kocsi parkolására van lehetőség. Az udvar locsolására fúrt kút áll rendelkezésre. A parkosított udvar díszeként 58 db tuját, örökzöldeket,gyümölcsfákat és a sziklakertet találunk.
A közlekedés Mosonmagyaróvárra és Győrbe mind busszal, mind pedig vonattal rendkívül rugalmas. A megállók kb. 500 méterre találhatók. A közelben megtalálható élelmiszerbolt,minden fontosabb közintézmény,orvosi rendelő, gyógyszertár,játszótér.
Jöjjön el tekintse meg és költözzön be. 60 ezer Ft/hó a lakbér, 30 e Ft az átalányrezsi, mely fűtést, viz, villanyt, hulladékelszállítást, tv, net szolgáltatást, kertrendezés költségét is magában foglalja. mindössze egy havi kauciót kérek és számlát adok.


Közlekedés egyéb: kiváló, busz, vonat,

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások