Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
70.000 Ft/hó

Petőfi Sándor utca utca

Oroszlány  35 m2, 1 szoba
Pázmándi Anikó, Telefonszám rejtett.

részletek

Biztonsági ajtóval, műanyag nyílászárókkal felszerelt, bútorozott, mikróval és hűtővel illetve mosógéppel ellátott lakás kiadó.

A teljes bútorzat méretre igazítva a lakásba lett tervezve, jó pakolhatósággal.
Utcai, parkra néző otthon, napfényes és jól szellőztethető lakás. A szomszédok csendesek és figyelmesek, jó közösséget alkotnak.

A nappali/ hálószoba ülőfelülete egyben ágyként is funkcionál, melyet szintén pár hónapja vásárolt a tulajdonos, kifejezetten a lakás színeihez.

Televízió nincs bekötve, igény esetén hozzájárulást ad, kizárólag a bérlő nevére szólóan.
Internet havi 5100 forint, eddig általány volt fizetve az áramra, ami 7059 forint. Ezen felül havonta 600 forint a ház teljes takarítása, melyet az egyik lakó vállalt el és rendszeresen kezeli is .

A lakásban megtalálhatók még evőeszközök és vasaló, porszívó, alapvető tisztítószerek.

Kizárólag gyermek és háziállat nélkül kiadó a lakás és kizárólag hölgy részére!


Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások