Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
95.000 Ft/hó

Bajcsy-Zsilinszky utca

Miskolc  52 m2, 1 szoba + 1 félszoba

részletek

Miskolc belvárosában, a Szinvaparktól 2 percre, a Bajcsy-Zsilinszky utcában kiadó egy 52 m2-es, 2 szobás, 1. emeleti csendes és világos (déli fekvésű) lakás, amely belső udvarra néz. A lakás egy 4 szintes téglaépítésű társasházban található. A lakás bútorozva vagy anélkül is hosszútávra kiadó. A rezsi alacsony!

Helyiségek: - 2 szoba, - konyha, - fürdőszoba-WC, - előszoba, gardrób

A lakás 2017-ben teljes körűen, minőségi anyagok beépítésével felújításra került, melynek során a külső nyílászárók cseréje is megtörtént. A szobák szalagparkettával, a többi helyiség járólappal burkolt.
A társasház lakóinak a belső udvaron a parkolás ingyenesen lehetséges.

Az ingatlant kiváló lakóközösség és jó megközelíthetőség jellemzi.

Bérleti díj: 95.000.- Ft + rezsi / hó + 2 havi kaució

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások