N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
350.000 Ft/hó

Malomhegyi utca

Leányfalu  300 m2, 5 szoba + 1 félszoba

részletek

Kiadó Leányfalu csendes, de a központhoz közeli részén egy könnyen megközelíthető családi ház. A környék nagyon csendes, kevés a ház van, közel az erdő. A panoráma nagyon szép. Gyalogosan megközelíthető távolságra van az óvoda, iskola, buszmegálló, orvosi rendelő.

A családi ház 2008-ban épült, de nem lakott benne senki. Egyéb célokra használtuk. Az ingatlan még tetszőlegesen, igény szerint alakítható, belül kb. 90%-os készültségű, a kert kialakításra vár, illetve megfelelő kerítés építhető.
A telek összközműves, gáz, villany, víz, csatorna van.

A ház két generációnak épült, igényes anyaghasználattal, kívül-belül egyedi készítésű nyílászárókkal.
A házat tágas terek jellemzik. Nagyon világos, mert minden szobához külső erkélyajtó, illetve nagy terasz tartozik.

Helyiségek:
Pinceszint: 54 nm garázs: egyedi készítésű, 5 m széles, automata garázsajtóval. Jelenleg négy autónak van hely, de kialakítható bármilyen célra helység (kondi terem stb.), 6 nm lépcsőfeljáró, illetve 12 nm fedett garázselőtér van még ezen a szinten.

Földszint:
A bejárat után tágas előtérbe jutunk. Innen nyílnak a szobák, fürdőszobák, kamra. Itt található az 54 nm-es nappali étkezővel és amerikai konyhával. Az étkező és konyha részhez tartozik egy 18 nm-es terasz, melyre egy 3,6 m-es harmónika ajtó nyílik. A nappali részhez egy 12 nm terasz épült, melyre egy 3,6 toló ajtón keresztül lehet kimenni. A nappaliban van még egy 180 cm széles erkélyajtó.
A földszinten van egy közel 12 nm-es szoba külső erkélyajtóval, egy 5 nm-es fürdőszoba. A fürdőszobában található wc, mosdó, illetve zuhanyzó. Ide betehető egy mosógép. A folyosóról végéből nyílik egy teljesen szeparált, kb. 30 nm-es lakrész, szoba amerikai konyhával, illetve egy wc-s, kádas fürdőszobával.

Az emeletre kényelmes, szabványos lépcső visz fel pihenővel. A lépcsőfordulóban ablakok biztosítják a megfelelő fényt.
A tetőtér hasznos területe alig marad el a földszint területétől, mert a tető 1 m-es parapetről indul és a hajlásszög miatt alig van 1,9 m magasság alatti rész. Így az emeleten van egy nagyobb előtér, ahonnan nyílik kettő 20 nm-es szoba. Az egyik szobában van egy 180 cm-es erkélyajtó, mely egy 12 nm-e erkélyre nyílik és egy 90 cm-es erkélyajtó, mely a másik szobával közös 12 nm-es erkélyre nyílik. A másik szoba ennek a tükörképe, ott egy kisebb erkély van. Ezen a szinten van még egy 6 nm-es fürdőszoba sarokkáddal, wc-vel. Van egy 30 nm-es helyiség, ami még alakítható, tetőablakok, erkélyajtó van rajta.

A földszint nagy részén padlófűtés van, minden helységben van radiátor. A fűtés és a meleg víz kondenzációs kazánról működik.
A ház belső tere a mellékelt alaprajzokról jól áttekinthető, a többit pedig meg kell nézni.

revival.alberlet.hu

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások