Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
70.000 Ft/hó

Malom utca

Keszthely  32 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Podlovics Ágota, +36/20-319 Mutasd

részletek

MODERN STÚDIÓ LAKÁS

Kertes családi házban kiadó egy szeparált, összkomfortos, egy légteres, tetőtéri stúdió lakás teljes berendezéssel. A ház a Balaton és a belváros közti részen van, jól megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval. Az épület téglaépítésű, nagy kerttel, a lakás bérleti díjában benne van egy gépkocsi beálló a zárt udvarban, távirányítású kapu. A ház előtt több ingyenes vendégparkoló van.

A lakás 32 négyzetméteres: háló, teljesen felszerelt konyha hütőszekrénnyel, étkező, fürdő és WC, előtér. A lakás légkondicionált. A lakás fűtése és meleg-víz ellátása a lakáshoz tartozó vadonatúj kondenzációs gázkazánról történik. Víz, gáz és villanyhálózat most lett felújítva. A lakásba be van vezetve kábel TV és WIFI.

A lakás megegyezés szerinti időponttól bérelhető, 2 havi kaucióval. Havi bérleti díj: 70 ezer Ft + rezsi
A házban kiadó két nagyobb (85 és 90 nm) összkomfortos lakás is.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások