Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
100.000 Ft/hó

Széchenyi körút

Kecskemét  80 m2, 3 szoba
Albertné Zombori Katalin, +36/20-424 Mutasd
Az albérlet adatai
Épület típusa Tégla Lakás
Bérleti díj 100 000 HUF / hó Árfigyelés
Kaució 200 000 HUF
Rezsiköltség 40 000 HUF / hó
Közös költség 10 000 HUF / hó
Méret 80 m2
Szobák száma 3 szoba
Berendezés Részben berendezett, gépesített
Emelet Földszint
Erkélyek száma 2
Lift Nem
Kilátás Utcai és udvari
Lakás adatai
Város Kecskemét
Kerület rész Belváros
Ingatlan címe Széchenyi körút
Fűtés Cirkó
Ház jellege Társasház
Kocsibeálló 1
Épület szintjei 3

részletek

A város központtól gyalog 5 percre található, háromszobás 80 nm-es földszinten lévő lakás - két nagy szoba és egy kis szoba 2019. augusztus 1-től kiadó. A lakás 5 évvel ezelőtt volt teljes körűen felújítva beleértve a vezetékek cseréjét is, a fűtést kondenzációs kazán biztosítja. Műanyag nyílászáróak találhatók, biztonsági bejárati ajtóval A bútorok egy részét szeretném a lakásban tartani. A rezsi költség tartalmazza a Telecom internet tv, telefon szolgáltatást, amely igény szerint lemondható
A közös költség magában foglalja a szemétszállítási és vízdíjat is. A közös költség nem része a bérleti díjnak. A szomszédok barátságosak és segítőkészek.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások