N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
170.000 Ft/hó

kiserdő út

Herceghalom  72 m2, 3 szoba

részletek

Herceghalom központi részén a Vitalis Lakóparkban kiadó 72 nm-es 2. emeleti 3 szobás gyönyörűen felújított lakás, 2 hatalmas terasszal. Amerikai konyhás nappali étkezővel, ami egy 19 nm-es terasszal kapcsolatos, 2 külön nyíló hálószoba, melyekből a nagyobb, 35 nm-est teraszra léphetünk. Kádas fürdőszoba wc-vel, vendégmosdó, kamra és közlekedők találhatók még a lakásban. Teremgarázsban külön díjért (22000 Ft) garázshely bérelhető a lakáshoz (valamint egy 3,2 nm-es zárható tároló rekesz havi 5 ezer ft-ért). Konyhában beépített bútorok, ezt leszámítva bútor nélkül, gépesítve kiadó. A teremgarázshely és a tároló a lakás alatt helyezkedik el, a lépcsőházból megközelíthető. A teremgarázsba automata kapu és fűthető autófeljárat vezet. A lakópark parkosított kertjében nagy játszótér került kiépítésre. Gyönyörű zöld környezet, kiváló megközelíthetőség és infrastruktúra a környéken.

A településen új, igényes faluközpont található iskolával, óvodával, sportpályával. A négy csillagos Abacus Hotel három perc gyalog a lakóparktól, itt az uszoda és a wellness külsősöknek is igénybe vehető. Sétatávolságban ATM, kisbolt, posta, gyógyszertár, iskola, óvoda, vasútállomás, benzinkút, fodrász, szolárium található.

Herceghalom közlekedése kiemelkedően jó, mert:
- közvetlen M1 autópálya-feljárattal rendelkezik, ami nagyban lerövidíti a menetidőt autóval. Az M0 és M7 autópályák, a budaörsi és törökbálinti bevásárlóközpontok, illetve a bicskei Tesco és Lidl autóval egyaránt 10 perc alatt érhetőek el. A kelenföldi M4 metrónál az ingyenes, sorompós P+R parkoló 15p, a Bach csomópont 20p, a Velencei-tó 30p, a Balaton 1 óra menetidővel érhetőek el.
- a modern elővárosi vonattal (klíma, wifi) a kelenföldi pályaudvar és az M4 metró garantáltan 22 perc alatt, a déli pályaudvar és az M2 metró pedig 28 perc alatt érhető el (a sínen sosincs dugó).

Közös költség: 20,000 Ft. Rezsi mérőórák szerint fizetendő. 2 havi kaució szükséges. Minimum egy év bérleti idő! Házikedvenc és dohányzás nem megengedett!

bakoslak.alberlet.hu

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások