N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
119.000 Ft/hó

Toldi utca

Győr  49 m2, 2 szoba
Tatai Klára, +36/20-773 Mutasd

részletek

Lakás igényeseknek számlával kiadó, gyakorlatilag sporttáskával költözhető!
Győr, Gyárváros részén kiadó ez a kedves 49nm-es, két szobás teljesen bútorozott lakás. Az Ipari parktól 3 km-re, barátságos, 2 emeletes téglaépítésű társasház 1. emeletén található, ablakai csendes, kellemes utcára néznek. Tartozik hozzá egy saját 10m2 –es pince/tároló is. A közelben van buszmegálló, kisbolt, az utca végén óvoda, de a posta, bevásárló központ, a belváros és Árkád is pár perc alatt elérhető. Az Ipari csatorna-Duna-ág közelsége a természetben való felfrissülés, sportolás lehetőségét kínálja.
A lakás lakberendező tervei alapján lett kialakítva, különleges tapétákkal, minőségi fa bútorokkal berendezve, gépesített konyhával rendelkezik. A 2012-ben beépített fa ablakok redőnnyel, szúnyog-/naphálóval felszereltek. A lakás homlokzati falai belülről le lettek szigetelve, egyedi cirkó fűtéssel rendelkezik (a házban egyedülállóan), keleti tájolású. Rezsi költsége alacsony, a közös költség 6000Ft.
A lakás csak teljes bútorzattal kiadó, igényes, nem dohányzó és háziállattal nem rendelkező bérlőnek. Azonnal költözhető, csak számlával, 2 havi kaukcióval.
A lakással együtt kiadó az udvarban egy 15 m2 –es aknás garázs 15.000Ft/hó áron.
Ingatlanosok kérem, semmiképpen ne keressenek!

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások