Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
119.000 Ft/hó

Toldi utca

Győr  49 m2, 2 szoba
Tatai Klára, +36/20-773 Mutasd

részletek

Lakás igényeseknek számlával kiadó, gyakorlatilag sporttáskával költözhető!
Győr, Gyárváros részén kiadó ez a kedves 49nm-es, két szobás teljesen bútorozott lakás. Az Ipari parktól 3 km-re, barátságos, 2 emeletes téglaépítésű társasház 1. emeletén található, ablakai csendes, kellemes utcára néznek. Tartozik hozzá egy saját 10m2 –es pince/tároló is. A közelben van buszmegálló, kisbolt, az utca végén óvoda, de a posta, bevásárló központ, a belváros és Árkád is pár perc alatt elérhető. Az Ipari csatorna-Duna-ág közelsége a természetben való felfrissülés, sportolás lehetőségét kínálja.
A lakás lakberendező tervei alapján lett kialakítva, különleges tapétákkal, minőségi fa bútorokkal berendezve, gépesített konyhával rendelkezik. A 2012-ben beépített fa ablakok redőnnyel, szúnyog-/naphálóval felszereltek. A lakás homlokzati falai belülről le lettek szigetelve, egyedi cirkó fűtéssel rendelkezik (a házban egyedülállóan), keleti tájolású. Rezsi költsége alacsony, a közös költség 6000Ft.
A lakás csak teljes bútorzattal kiadó, igényes, nem dohányzó és háziállattal nem rendelkező bérlőnek. Azonnal költözhető, csak számlával, 2 havi kaukcióval.
A lakással együtt kiadó az udvarban egy 15 m2 –es aknás garázs 15.000Ft/hó áron.
Ingatlanosok kérem, semmiképpen ne keressenek!

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások