Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
130.000 Ft/hó

Szent István út

Győr  68 m2, 2 szoba
Kristóf Erika, +36/30-358 Mutasd

részletek

Győr belvárosában a Szent István út 47-es ház 2.emeletén kiadó egy 2 szobás, 68 m2 es frissen felújított lakás.
A ház 1961-es építésű tégla társasházban van, ami liftes, stílusos a lépcsőháza, jók a lakók. Távfűtés van és gázbojler fűti a vizet, gázzal működik a tűzhely.
A lakás helyiségei: konyha, előszoba, 2 szoba 1-1 erkéllyel, WC, fürdőszoba. Holmik tárolására 3 helyiség szolgál: a kisebb szobához tartozik egy gardrób, az előszobából nyílik egy beépített tároló és egy további helyiség polcokkal. Minden lakáshoz zárható pince tartozik, kerékpár tárolására a földszinten külön zárható helyiség van.
A lakás felújított, frissen csiszolt parkettás, a falak most lettek festve, új a kád és a fürdőszoba, valamint a WC is frissen lett csempézve .A külső nyílászárók hangszigeteltek, a lakás nem zajos. Az erkélyről panorámás kilátás van. A környéken boltok, buszmegállók, 2 park 2 percnyi járásra, fedett fizetős parkoló, olcsóbb, mint a z utcai. A lakóknak kedvezményes parkoló bérletet tudunk intézni.
A lakás gépesített, berendezett. Sok a tároló, a konyha beépített, sőt mosogatógép is van. Hosszú távra kiadó, akár rendelőnek vagy irodának is. Háziállatot nem lehet hozni, a dohányzás nem megengedett.
Ára:130 000 ft/hó + rezsi. 200 000 ft kauciót kérek.


Környék egyéb: Boltok, parkoló, színház, bulihelyek,
buszmegálló, park, iskola,
nyelviskola, Árkád, sétálóutca,
gyógyszertár,orvosi rendelő

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások