N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
120.000 Ft/hó

Rákóczi Ferenc utca

Győr  46 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Kámán Zita, +36/30-628 Mutasd

részletek

Győr történelmi belvárosában, a Széchenyi tér közvetlen közelében, csendes utcában igényeseknek, hosszú távra (minimum 1 év) kiadó két első emeleti (38 nm és 46 nm+6,3 nm erkély), és két tetőtéri (35,7 nm és 46,7 nm) lakás. Az ingatlanok egy teljeskörűen, magas színvonalon felújított, impozáns, klasszicista stílusú lakóházban találhatóak. 2 lakás az utcafronti, 2 lakás belső udvari tájolású. A lakások modern kialakításúak, vadonatúj háztartási gépekkel (mosógép, elektromos főzőlap (a nagyobb lakásokban sütő), hűtő, mikró, mosogatógép, televízió) felszereltek. A bútorok egyedi tervezésűek, beépítettek, az ágyak (140 cm-es) kényelmes, minőségi matracokkal felszereltek. A nappali ülőgarnitúrája az összes lakásban kihúzható. A lakások beosztása: előtér, amerikai konyhás nappali + kialakított étkezőrész + hálófülke + zuhanyzós fürdőszoba WC-vel. Az internet hozzáférés, légkondícionáló berendezés, egyedi fogyasztásmérők (víz, gáz, villany) biztosított.
Környezetére igényes bérlőt keresek, a lakásban kisállat tartása és dohányzás nem megengedett. A lakások azonnal költözhetőek.
A lakások havi bérleti díja: 95.000 Ft+27% Áfa, illetve 80.000 Ft+ Áfa, + rezsi (számlaképes). A kaukció 2 hónap. Ingatlanközvetítők kérem ne keressenek!
Parkolás a ház előtt lévő fizető parkolóban, vagy a 150 m-re lévő parkolóházban lehetséges.


Környék egyéb: belváros

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások