Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
280.000 Ft/hó

Kossuth Lajos utca utca

Győr  120 m2, 4 szoba
Urban Patrik, +36/70-609 Mutasd

részletek

Gönyűn, Győrtől 15 percre található csendes helyen kínáljuk bérbeadásra ezt a szép kerttel, gyönyörű dunai panorámával rendelkező ingatlant, mely két épületrészből áll, ebből a fő épületrész kiadó jelenleg. A ház a Dunától alig 10 méterre fekszik. Az udvaron lévő úszómedence és terasz lehetővé teszi kellemes kikapcsolódást, valamint vidám grill-partikat családdal, barátokkal. Ez a fő épület nem csak borpincével rendelkezik, hanem egy szaunával is, amit lehet kombinálni a medencében való lubickolással.
A ház 2 szintes, a földszinten található a nappali, ebédlő és egy hálószoba, a felső emeleten pedig további két szoba. Ajánlom figyelmébe a képeket, varázslatos környezet!

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Luxus (12)