Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
95.000 Ft/hó

Földes Gábor utca

Győr  53 m2, 2 szoba

részletek

Igényes, 2 szoba hallos panellakás Győr-Adyvárosban kiadó

Győr-Adyvárosban, a Földes Gábor úton kiadó egy 53 m2-es, igényesen kialakított két szoba hallos, 4. emeleti panellakás.

A Nádorvároshoz és a Barátság Parkhoz közeli lakás az 1970-es években épült kellemes, négyemeletes társasház 4 emeletén, csendes környéken található. A lépcsőház tiszta, igényes, frissen festett.
A lakásban kicserélték a villanyvezetékeket, a burkolatokat járólapra és laminált parkettára cserélték. 2017-ben műanyag nyílászárókat építettek be, a konyhába új gáztűzhely került. A lakás környékén a tömegközlekedés és az infrastruktúra kiváló: óvoda, iskola, egészségügyi ellátás, posta és boltok pár perc sétával gyalog elérhetők. A közeli Barátság Parkban minőségi sportolási lehetőség és játszótér található.

A lakás bútorozatlanul (vagy egy szekrénysorral és 2 íróasztallal részben bútorozva), hosszabb távra kiadó. Egy havi bérleti díj és két havi kaució fejében novembertől költözhető.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások