Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
100.000 Ft/hó

Árpád út

Győr  57 m2, 2 szoba
Farkas Xénia, +36/30-563 Mutasd

részletek

Kiadó lakás Győr Belvárosban szeptembertől.

A lakás frekventált helyen, a volt Petőfi Sándor Művelődési Központ melletti tízemeletes 5. emeletén található. A SZE Apáczai Csere János Kar épületei 5 perces sétatávolságban találhatók, továbbá a közelben zöldséges, bank és bevásárlóközpont (Árkád) is elérhetők.

A lakás alapterülete 57 nm, ami egy nagyobb szobából, egy kisebb szobából, konyhából, fürdőből és külön wc-ből tevődik össze.
A nyílászárók 2016-ban lettek cserélve.

Világos, igényes, bútorozott és gépesített (mikró, hűtő, fagyasztó, gáztűzhely, mosógép, tévé).
Internet és kábeltévé hozzáférés biztosított.

A foglaláshoz kettő havi kaució szükséges.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások