Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
65.000 Ft/hó

Akác utca

Győr  40 m2, 1 szoba
Lang Zsuzsanna, +36/30-689 Mutasd

részletek

Győrtől 10, Mosonmagyaróvártól 20 km távolságra, Öttevény, Akác utca 1. szám alatt, a község központjához közel, mégis nyugodt, zöldövezeti környezetben kialakított új lakóparkban, egy 550 nm ízlésesen parkosított telken, terasszal együtt 140 nm-es 3 lakásos tégla ikerházam 40 nm-es, bútorozott, gépesített lakása kiadó.. A lakás egy előszobából, egy amerikai konyhából, egy étkezőnappaliból, egy zuhanyzós fürdőszoba+wc-ből valamint egy kis mosókonyhából áll..A fűtést kombi cirkó kazán biztosítja. A nappaliban egy cserépből rakott kandalló került kialakításra, amely a fal színével is összhangban van és jelentősen csökkenti a gázszámla összegét. A nappaliból ki lehet jutni a kertre néző a teraszra, amely kellemes és kényelmes étkező és/vagy pihenőhelyeként szolgálhat illetve lehetőség nyújt a baráti társasággal történő A szobák parkettásak, a konyhák és a fürdőszobák járólaposak. A ház valamennyi ablakán és ajtaján redőny került felszerelésre, a szellőztetésre használt ablakok szúnyoghálóval is el vannak látva.Az udvarnak 2 kovácsoltvas kapuval ellátott bejárata van, melyet zöld kerítés fog közre. 4-5 kocsi beállására alkalmas hely került kialakításra. . Az udvar füvesített részét 58db tuja, festői örökzöldek, gyümölcsfák és sziklakert is ékesíti..A közlekedés Mosonmagyaróvárra és Győrbe mind busszal, mind vonattal kiváló. A megállók kb. 500 méterre (egy kellemes 15 perces sétányira, autóval 3 percre) találhatók a háztól. A gépkocsival történő közlekedés is kitűnő, mivel a községet átszeli az 1-es főút, de elkerüli az autópálya, így az utak is kifogástalan állapotban vannak. A közelben megtalálható az élelmiszerbolt, az orvosi rendelő, a gyógyszertár, a szépségszalon, a játszótér és a templom is.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások