Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
100.000 Ft/hó

Melánia utca

Érd  50 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Bankó Vince László, +36/70-390 Mutasd
Az albérlet adatai
Épület típusa Tégla Lakás
Bérleti díj 100 000 HUF / hó Árfigyelés
Kaució 200 000 HUF
Rezsiköltség 25 000 HUF / hó
Közös költség 6 000 HUF / hó
Méret 50 m2
Szobák száma 1 szoba + 1 félszoba
Berendezés Részben berendezett
Emelet Földszint
Kilátás Udvari
Minimum bérlési idő Legalább egy év
Beköltözhető 2022-01-13
Diákoknak is Igen
Kisállat jöhet Igen
Közös költségben: Fűtés, Parkfenntartás, Víz, Szemétszállítás
Lakás adatai
Város Érd
Kerület rész Városközpont
Ingatlan címe Melánia utca
Ingatlan állapota Felújított
Komfort fokozat Összkomfort
Fűtés Cirkó
Melegvíz Villanybojler
Konyhai szellőzés Ablak
Ház jellege Kis társasház
Parkolási lehetőség Telken parkoló
Tájolás Észak-Nyugat
Építés éve 2000
Épület szintjei 1
Belmagasság 240 cm
Internetszolgáltató DIGI
Kábeltévé szolgáltató DIGI

Lakás jellemzők: Külön WC, Tetőtéri, Zuhanyzó

részletek

Érd központjában! Kert kapcsolatos és az utcáról is lehet külön bejárat több autónak lehet parkoló. Családi ház „sor” házban „hátsó” lakás 3 db helyiségből áll. Külön, bejárat az előszobán keresztül, olyan „nagy”, hogy ott van egy 3 fős kanapé, 1 fő. Ebből nyílik egy nappali „konyha”. Ha nem lesz konyha, ha kell kiveszem a konyhaasztalt akkor itt lakhat (lakott) 2 fő. Ha konyha is lesz akkor 1 – (2) fő. Innen lehet pár lépcsőn felmenni a tetőtéri hálószobába. Tetőablak van. Félemelet, nem ennek a lakásnak a tetőtere, ezért félemelet. Itt 3 fő ideális, de max 4 fő (már lakott 4 fő) Azért írom mert munkások is jöhetnek ide 6 fő és még van egy külön szoba de az is külön bejárattal, ott lakott a főnök ebben az esetben 7 fő 160.000 /hó a külön szobával! Minimum ár 100.000 /hó és 2 kaució. Ha Diákok olvassák, akkor 5 perc gyalog 10 perc séta az Érd alsó és felső MÁV és a Buszpályaudvar is. Központban van Lidl! Tesco negyed óra. Gáztűzhely PB , palackot adok és hűtő. Van nagy TV is de azt nem ingyen adom. Full DIGI, Áram 220 V 380 V is, Víz csatorna hulladék szállítás PB vel megy majd a cirkó is fűtés és meleg víz. Részben bútorozott, 2 ágy, 2 szekrény, 2 fotel, 3 kis szekrények és konyha asztal, de ha nem kell, ki lehet tenni. A lépcső holtterébe pakolni lehet. Harmonika ajtón lehet bemenni a WC, zuhanyzó és mosdóba. Szagelszívó, szellőző van. Minden le van hő és hangszigetelve. Ezért télen, meleg nyáron meg hűvös. Ez miatt kicsi a rezsi! Külön mérőórák vannak! Kisállat lehet, mert nekem is vannak. Parkolás bent 5.000 /hó autóként, max 3 db. Utcán ingyen. Szelektív hulladékgyűjtés! Dohányzás tilos, kivéve a kijelölt helyen kint! Zsákutcában patak télen, nyáron folyik és 2 db hídon lehet bemenni teherautókkal is.


Közlekedés egyéb: MÁV VOLÁN

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások