Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
100.000 Ft/hó

Sertekapu utca

Eger  67 m2, 2 szoba + 1 félszoba
Rácz Zsuzsanna, +36/20-444 Mutasd

részletek

Eger belvárosi, de mégis zöldövezeti részén kiadó egy központi helyen lévő műanyag nyílászárós, leszigetelt, D-i fekvésű szobákkal, nagy erkéllyel a várra kilátással egy gázkonvektoros 2,5 szobás, nagy konyhás, külön fürdőszoba és WC -s, bútorozott és gépesített lakás. A lakástól 3-5 percre a piac, a belvárosi sétáló utca, ruházati és élelmiszer boltok, általános iskolák, gimnáziumok, orvosi rendelő és kórház. A lakás a 25 főúttól kb. 500 m-re, helyi járatú búszmegállók a lakástól gyalog kb. 5 perc minden irányban. Az Eszterházy téri egyetem gyalogosan kb. 10 perc, a Leányka utca egyetemi tanszékek kb. 25 perc. A lakásban a dohányzás tilos illetve semmilyen állat nem hozható. 1 vagy 2 főt várunk a lakásba, családot nem. A rezsi költség téli és nyári függő, hisz a hideg miatt a fűtés meghatározó. Nyáron kevesebb, télen több is lehet fűtéstől függően. A lakás csendes, világos. A lakás teljesen bútorozott és gépesített No Frost hütő-fagyasztó 240 lit., új gáztűzhely és új automata mosógép. Beköltözés előtt 2 havi kaukciót kérek. A lakás minimum 1 évre, csendes, megbizható, munkahellyel rendelkező személynek adandó ki. A lakás megtekinthető 2019. május 18. szombat 13-18 óra között és május 19. vasárnap 10-12 óráig.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások