Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
140.000 Ft/hó

Tábor utca

Dunakeszi  55 m2, 2 szoba
Gáspár Gabriella, +36/70-616 Mutasd
Az albérlet adatai
Épület típusa Tégla Lakás
Bérleti díj 140 000 HUF / hó Árfigyelés
Kaució 280 000 HUF
Rezsiköltség 25 000 HUF / hó
Közös költség 8 000 HUF / hó
Méret 55 m2
Szobák száma 2 szoba
Különnyíló szoba 2
Berendezés Üres, gépesített
Emelet 1
Erkélyek száma 1
Kilátás Utcai és udvari
Minimum bérlési idő Legalább egy év
Beköltözhető 2020-10-01
Lakás adatai
Város Dunakeszi
Kerület rész Gyártelep
Ingatlan címe Tábor utca
Ingatlan állapota Kitűnő
Komfort fokozat Összkomfort
Fűtés Cirkó
Melegvíz Cirkó
Konyhai szellőzés Ablak
Ház jellege Kis társasház
Parkolási lehetőség Utcán ingyenesen
Tájolás Kelet
Építés éve 2009
Épület szintjei 3

Lakás jellemzők: Biztonsági ajtó, Külön WC, Műanyag ablak

részletek

Dunakeszin, a Tábor utcában kiadó október 1-től két szobás, cirko fűtésű, kiváló állapotú lakás újszerű társasházban. Az első emeleti 55nm ingatlan szobái külön-külön, a közlekedőből nyílnak. A közlekedő széles, a konyha felől világos tér, az eddigi lakók étkezőként használták. A nagyobb szoba a nappali, kb 18nm, erkélyes. A fürdőszoba igényesen csempézett, itt is van wc, és még egy plusz wc lett külön kialakítva, kézmosóval. A lakás vízórával, gázórával, villanyórával felszerelt, nem a Tábor utcára néz. A nappali keleti, a háló nyugati tájolású. A ház előtt mindig van parkoló hely. A vonat 10 perc kényelmes sétával elérhető. Bérlése minimum egy évre kívánatos, háziállat tartása a lakásban nem megengedett. Fiatal pároknak, vagy egyedüállónak ideális. Festve kerül átadásra, és csak a konyha bűtorozott. ÁR: 140.000Ft/hó +rezsi.
Két havi kaució szükséges.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások