Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
150.000 Ft/hó

Szent István utca

Dunakeszi  45 m2, 2 szoba
Hegyi Gabriella, +36/70-945 Mutasd

részletek

Dunakeszi központjában, bútorozottan, gépesítve kiadó egy két szobás, étkezős, külön konyhával rendelkező, napfényes, újszerű lakás, FEDETT GÉPKOCSIBEÁLLÓVAL!
Az ingatlan 45nm-es, de kialakításának köszönhetően tágasabb érzetű, nem amerikai konyhás kialakítású, szobái külön nyílnak és teljesen szeparáltak a konyhától.
Ideális kisgyermekes családnak is!
Bútorozva, gépesítéssel kerül kiadásra, a beépített bútorok segítik a tárolást. Fűtése cirkókazánnal történik, így a költségei alacsonyan tarthatóak, közös költsége 7339Ft, gáz, víz, villany egyedi mérés alapján fizetendő, ezen felül a távriasztó költségeivel számolhatunk, hiszen az a lakók nyugalmát is biztosítja.
A környék infrastruktúrája kiváló, Dunakeszi központjában található a lakás! Polgármesteri Hivatal, Fő úti üzletek, percekre, de a vasútállomás, a távolsági buszok megállója is könnyen elérhető!
Környezetére, önmagára igényes bérlőt keresünk, közjegyzői szerződéssel, minimum egy éves bérleti időszakra.
Bérleti díj a garázzsal együtt: 150e Ft/hó, plusz rezsi.
Kettő hónap kaucióval szerződéskötéstől számítva kb. egy hónap alatt költözhető.
Részletekért hívjon!


Közlekedés egyéb: Távolsági autóbuszok Újpest
Városkapuig, MÁV Budapest, Nyugatiig

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások