Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
100.000 Ft/hó

Meder utca

Dunakeszi  32 m2, 1 szoba
Kovács Tamás, +36/30-573 Mutasd

részletek

Dunakeszin, a Meder utcában,egy egyszobás, összkomfortos, amerikai konyhás, 32 m2-es lakás hosszútávra kiadó. A lakás bútorozott. Központi fekvése miatt, minden jól megközelíthető: busz, vonat, bevásárló központok, posta , piac, orvosi rendelő, stb. A társasháznak közös udvara van. A lakás erkélyéről, erre az udvarra, és a Szent István Parkra lehet látni. Egy személy, vagy egy pár részére,aki nem dohányzik, kiválóan alkalmas. Kisállat tartása nem lehetséges. A lakásba április elején lehet költözni.

A bérleti díj: 100 ezer Ft/ hó + rezsi+ 2 havi kaució

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások