N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
110.000 Ft/hó

Vígkedvű Mihály utca

Debrecen  64 m2, 2 szoba

részletek

FÉNYKÉPET SZÍVESEN KÜLDÖK!
Wesselényi lakótelepen kiadó 4 emeletes társasházban, 2. emeleti, teljes körűen felújított, minimalista stílusú, erkélyes, bútorozott, háztartási gépekkel felszerelt lakás. Fűtése mérhető, műanyag nyílászáróval rendelkezik, szúnyoghálóval ellátott. Gardróbszoba és spájz biztosítja a pakolási lehetőséget, az épített zuhanyzó kényelmes és költséghatékony, a WC külön helyiségben található. Az internet és televízió be van vezetve. A lépcsőház közös tároló helyiségében könnyedén elhelyezhető kerékpár is. Házi kedvenc a lakásba nem hozható és a dohányzás mellőzését kérjük.
A lakásból a Lion Office Center 10 perc sétára van, míg a belváros, vagy a Nagyállomás is gyalog szintén gyorsan és könnyedén megközelíthető. Tömegközlekedés szempontjából is ideális az elhelyezkedése, mindemellett a környék csendes és rendezett. 1-es troli megálló 5 perc, Nagyállomás 10 perc, belváros, villamos 10 perc séta távolságban.
A rezsiköltség alacsony.

Lakbér: 110.000 Ft + rezsi/hó + 2 havi kaució

English speaking contact, do not hesitate to ask!

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások