Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
110.000 Ft/hó

Vezér utca

Debrecen  67 m2, 1 szoba + 2 félszoba
Kanyó András, +36/30-338 Mutasd

részletek

Debrecenben, a Vezér utcai lakótelep központjában, egyetemekhez közel, csendes biztonságos környezetben egy frissen felújított 4 szintes társasházban, 2. emeleti, 1 + 2 szobás, 67 m2-es bútorozott, egyedi fűtéses, alacsony rezsi költséggel fenntartható lakás, hosszú távra május közepétől albérletbe kiadó.
A lakásban külön helyezkedik el a WC és a fürdőszoba, spájzzal, dupla erkéllyel rendelkezik, nagykonyhás, egybe nyitott étkezővel. Minden szoba a közös előszobából nyílik. 2017. júniusban új taposó csempe lett lerakva az előszobába, a konyhába és az étkezőbe, új laminált parkettával burkoltak a szobák, minden helység fala festett, nyílászárói frissen festettek, új villamossági kapcsolók, konnektorok, valamint vízkifolyó csaptelepek lettek beépítve. Új kis fogyasztású kombi kazánnal, vezérlő termosztáttal és termofejes radiátorszelepekkel, valamint energiatakarékos izzókkal és lámpákkal lett felszerelve. A bútorok mellett rendelkezik a lakás egy mikrohullámú sütővel, kombinált hűtővel és egy mosógéppel is a beépített konyhabútorral felszerelt konyhában.
Csendes, biztonságos környezetben, közel helyezkedik el az Agrár Egyetemhez (Egyetemekhez), valamint a COOP ABC-hez, buszmegállókhoz.
Az albérlet egyarán alkalmas lehet egy család, vagy 3-4 diák igényeinek kielégítésére, lehetőség van DIGI internet, ill. UPC kábeltelevízió használatára is.
A lakás teljes bérleti díja 110.000 Ft + rezsi, 2 havi kaució előre fizetendő.


Közlekedés egyéb: Busz ház előtt

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások