Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
90.000 Ft/hó

Piac utca

Debrecen  29 m2, 1 szoba
Rákóczi Andrea, +36/70-454 Mutasd

részletek

Piac utcában kiadó egy frissen felújított, bútorozott, gépiesített, csendes garzonlakás, rendezett, lifttel rendelkező ház 6. emeletén.
Elhelyezkedését tekintve ideális, akár gyalog 10 percre elérhető a Nagytemplom, a közelben üzletek, éttermek, bank, mozi és a Csokonai színház található. Villamosmegálló a ház mellett van, vonat, busz pár perc séta távolságban.
A lakás világos, az ablakból kilátás nyílik a ház előtti parkra, illetve hangulatos panoráma tárul elénk a zárt folyosóról a Nagytemplom és környéke házaira.
Fürdőszoba WC-vel, főzőfülke, előszoba és a nappali alkotják a lakást. Rezsije a lakás mérete, illetve egyedi mérőórái alapján kiszámítható és alacsony.
Két havi kaucióval azonnal költözhető.
Megtekintése előre egyeztetett időpontban.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások