Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
80.000 Ft/hó

Nádor utca

Debrecen  52 m2, 2 szoba

részletek

Debrecenben, az Egyetem közelében, a Nádor utcában 2. emeleti, téglaépítésű, 2 szobás lakás kiadó 2018 szeptemberétől. CSAK DIÁKOKNAK, CSAK NEMDOHÁNYZÓKNAK! 2-3 fő részére ideális. Busz- és villamosmegálló pár perc sétára az utcában, a közelben bevásárlási lehetőség (Malompark, Kispiac, Spar). A Malomparkban posta és fitnesz is található, ill. DKV jegyek és bérletek is vásárolhatók.

Hely függvényében a ház udvarában lehet parkolni.

A lakásban hűtő és mikró található, mosógép nincs. A lakás részben berendezett, a két szobából a nagyobbik bútorozatlan.

Bérleti díj: 80 000 Ft/hó + rezsi + közös költség.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások